Aroma verstuiving

Het Aroma verstuiving concept

Onze zintuigen worden continu geprikkeld, dag in dag uit. Op het werk beperken we ons vaak tot het gebruik van ogen en oren: we kijken, luisteren, lezen en discussiëren. Om rapporten te bestuderen, op internet te surfen, bestellijsten te maken of klanten te bellen, denken we genoeg te hebben aan één of twee zintuigen: horen en zien.

Sfeer en stemming

Sfeer kun je echter niet horen of zien, wel voelen. Of beter gezegd, je kunt een stemming aanvoelen, ervaren. Zonder dat er iets te zien of te horen is, kan iedereen uitleggen hoe men de “atmosfeer” op een werkplek of in een binnenruimte ervaart. Werksfeer komt op een andere manier tot ons; geuren beïnvloeden ons (ongemerkt). Soms meer dan ons lief is!

Emoties en zintuigen
Emoties en zintuiglijke waarnemingen zijn sterk met elkaar verbonden. In een tweerichtingsverkeer beïnvloeden ze elkaar over en weer. De reukzin is een van de oudste en gevoeligste zintuigen. Associaties met geuren zijn uiterst sterk, ieder mens beschikt over een uniek geurgeheugen.
Het humeur beïnvloeden
Het gebruik van geuren om het gemoed te beïnvloeden is al zeer oud, maar nog steeds actueel. De tijd van olielampjes behoort echter definitief tot het verleden. Dankzij de voortschrijdende technologie kunt u het binnenmilieu van iedere ruimte nauwgezet verbeteren. Door gebruik van het Aroma Verstuiving systeem ontstaat een aangename, positieve en vooral gezonde luchtkwaliteit.

De zuiverende kracht van Aroma Verstuiving

Het Aroma Verstuiving systeem is een concept waarbij 100% zuivere etherische olie mengsels door een procédé van koud verstuiving in de lucht gebracht worden. Etherische oliën zijn zuivere plantenextracten en bevatten geen enkele chemische toevoeging. Door het verstuiven van deze minuscuul kleine essentiële oliedruppeltjes ontstaat een extreem fijne nevel. Deze nevel verspreidt zich snel en blijft lang in de lucht hangen.

Brengt ontspanning

De geurstoffen van etherische oliën hebben het vermogen emoties op te roepen. Daardoor worden niet alleen onaangename geuren verwijderd; de therapeutische en helende eigenschappen van de oliën bereiken via de neus de hersenen, waar ze een aantal complexe fysieke, emotionele en zintuiglijke reacties opwekken. Daar waar een teveel aan stress heerst, brengt de Aroma Verstuiving ontspanning.

Zuivert de lucht
De Aroma Verstuiving is een krachtig middel tegen de in de lucht aanwezige ziekteverwekkers. Daarbij worden bedompte ruimtes ook nog eens gevuld met vitaliteit. Kwalijke geurtjes als keukengeuren, zweet en die typische “ziekenhuislucht” verdwijnen als sneeuw voor de zon. Etherische oliën zijn vluchtig en beschikken daardoor over antibacteriële eigenschappen.
Algemeen welbevinden
Doordat de Aroma Verstuiving tevens negatief geïoniseerde oliedeeltjes verspreidt, vermindert het de verontreinigingen in de lucht. Het eindresultaat van het gebruik van Aroma Verstuiving is altijd een atmosfeer van ontspanning, een gewaarwording van toegenomen vitaliteit of een algemeen gevoel van welbevinden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de toepassing van Aroma Verstuiving?
Neem dan contact op met ons via de onderstaande knop of bel ons!