Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Will Buitenkamp, ik ben Natuurgeneeskundig Aromatherapeut, Voetreflexzonetherapeut en Stoelmasseur. 

Sinds 2004 geaccrediteerd door de International Federation of Aromatherapists (IFA) als klinisch aromatherapeut en -docent en in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) als A-lid.  Als stoelmasseur opgeleid door TouchPro Europe.

Al vanaf de vroegste jeugd gepassioneerd door de natuur en het helende vermogen van de aarde. Vanuit de opleidingen reflexzone therapie en kruidengeneeskunde ‘geraakt’ door de kracht van natuurlijke geuren en zo op het pad van de professionele  Aromatherapie terecht gekomen. 

Ervaring

Ik heb sinds 2000 praktijk gevoerd en Aromatherapie cursussen gegeven in mijn eigen praktijk in Hoogezand en Sappemeer en in het voormalig Kuurresort Fontana in Bad Nieuweschans. 

Gespecialiseerd in het complementair behandelen van cliënten met chronische pijnklachten en aandoeningen zoals Reuma, Fibromyalgie, Diabetes, Psoriasis en Parkinson. 

In de afgelopen jaren heb ik mooie Aromatherapie projecten mogen doen in ziekenhuizen, zorgcentra en kinderdagverblijven.

 

Deze projecten betroffen het schrijven van protocollen en het geven van cursussen aan verpleegkundigen en therapeuten om Aromatherapie verneveling op verschillende afdelingen in te voeren als onderdeel van de Integrale Geneeskunde.

Mijn missie is om de Aromatherapie meer bekendheid te geven als laagdrempelige en breed werkende complementaire therapie om de gezondheid te verbeteren

Aangesloten bij

WWW.IFAROMA.ORG

WWW.NVST.NL