Instant ontspanning met stoelmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage biedt u en uw medewerkers, bezoekers of gasten instant-ontspanning, snel en doeltreffend. Regelmatige stoelmassages verminderen en verkorten het ziekteverzuim en houden uw organisatie in conditie!

Langdurig in dezelfde houding zitten of staan, zwaar lichamelijk werk doen of constant met de computermuis in de weer zijn; het zijn allemaal dagelijkse werkomstandigheden die kunnen bijdragen aan stijfheid van nek-, rug- en armspieren. Stressfactoren leiden nogal eens tot hoofdpijn en verlies van concentratie en creativiteit. Bekend is dat stress gerelateerde klachten zorgen voor ziekteverzuim. Kortom: lang niet iedere werkplek, hoe ergonomisch verantwoord ook, ondersteunt de ideale fysieke en mentale werkhouding.
 

Hoe wordt de stoelmassage gegeven?

  • De stoelmassage is gebaseerd op eeuwenoude technieken van de Japanse drukpuntmassage. 
  • U neemt plaats op de speciaal ontwikkelde massagestoel, die het hele lichaam ondersteunt waardoor u zich volledig kunt ontspannen.
  • De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, u hoeft zich dus niet uit te kleden
  • De nek, de schouders, de rug, armen en handen, hoofd en heupen worden behandeld. 
  • De stoelmassage is zeer effectief en helpt bij het verminderen van werkgerelateerde overbelasting, zoals RSI en de symptomen van stress.
  • Uw tijdsinvestering is kort: slechts 15 minuten per standaard stoelmassage.

Fiscaal voordeel

Stoelmassages mogen voor 100% als bedrijfskosten worden opgevoerd. Uw bedrijf kan medewerkers onbeperkt en onbelast stoelmassages aanbieden. Stoelmassages hebben binnen de WKR de “nihil-waardering” toegekend gekregen, en komen dus niet ten laste van de vrije ruimte die voor medewerkers ingezet mag worden. De kosten voor de stoelmassages registreert u als eindheffingsloon en de BTW is als voorbelasting aftrekbaar van de omzetbelasting.

Tarief

Tarief stoelmassage-op-locatie:
Excl.  21% BTW, 0,21 €/km (vanaf Sappemeer) en evt. parkeerkosten

Eenmalige afspraak:
 € 80,- per uur (minimaal 3 uur)
Per uur:
          – 3 stoelmassages van 15 minuten of
          – 2 stoelmassages van 25 minuten

Abonnementen:
(Tarief volgens offerte)
          – Op uw bedrijfslocatie
           Op uw evenementen
          – Op mijn praktijklocatie

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.